WIJ WILLEN JOU HELPEN BIJ DE OPSTART VAN JE EIGEN BEDRIJF

Je wil zelfstandige worden of een eigen bedrijf? Wij heb het kant-en-klaar voor jou!

Je hebt het idee om een bedrijf op te richten maar je kijkt op tegen de opstart? Je wil een bedrijf oprichten naast je dagdagelijkse werk?
Met onze concepten is dat voorbij. Een kant-en-klaar pakket om meteen van start te gaan. Je eigen vastgoed kantoor omdat je thuis bent in deze markt, je eigen platform om je kennis te delen met anderen of je eigen kapperszaak… wij hebben tal van concepten om meteen van start te gaan eens je je ondernemingsummer hebt.

28

Opgestarte bedrijven

Dankzij onze kennis meteen van start kunnen gaan.

5

Startups gelanceerd

Dankzij onze uitgebreide concepten met nazorg.
image
image
image

Hoe is het ontstaan?

We kregen geregeld telefoon van mensen die iets willen opstarten, ondernemende mensen. Maar telkens liepen ze vast na het aanvragen van een ondernemingsnummer...

Velen zijn niet thuis in de digitale wereld, en deze is zo belangrijk geworden als ondernemer. Het bleek niet evident te zijn om te gaan starten en een logo te laten maken, een domeinnaam te laten registreren, een website te laten bouwen of zelfs een webapplicatie, dan alles nog voor social media… Kortom, als je hier niet in thuis bent, haken velen af.
Daarom hebben wij deze concepten ontworpen waar je je bedrijf mee kan oprichten. Elke pakket bevat een naam, logo, domeinnaam, website, naamkaartjes. Sommigen hebben zelfs een flyer ontwerp, social media kanalen, rechtenvrije afbeelingen, noem maar op.