Hoe koop ik een concept aan?

Je kan een concept aankopen via onze webshop. Betalingen worden niet gedaan via de webshop, deze zijn als het ware een bestelling. Na je bestelling ontvang je een factuur die betaald kan worden en van zodra de betaling is ontvangen worden alle bestanden die deeluitmaken van het concept overgemaakt.

Kan ik extra diensten bestellen?

Voor sommige van onze pakketten is het interessant om extra diensten te bestellen. Ook als je zelf niet de nodige kennis bezit kan je een beroep op ons doen. We denken bv. aan het aanpassen van naamkaartjes, het installeren van een website op je eigen servers… Voor deze diensten kan je terecht op de extra’s pagina.

Wat kan je met onze concepten doen?

De concepten van Koop een Bedrijf omvatten een start pakket om je bedrijf op digitaal en soms ook operationeel niveau meteen van start te laten gaan. Voorbeelden van wat er in een pakket kunnen zitten zijn: domeinnamen, logo, website, CRM, ERP, videos, social media, naamkaartjes… Van alles zal je de bronbestanden ontvangen zodat je deze ook zelfstandig kan gaan gebruiken in software programma’s of bv. aan een drukkerij bezorgen. Hosting en mail services zijn niet inclusief.

Zijn de concepten exclusief te koop?

Ja, eens een concept gekocht is, kan dit niet meer terug aangekocht worden door een andere klant. U bezit dus een uniek product eens dit werd aangekocht.

Hoe bekom ik mijn domeinnaam van het pakket?

Een domeinnaam moet altijd overgedragen worden naar de rechtmatige eigenaar (u dus indien u het pakket heeft aangekocht). Hiervoor dient er bij een domain name service provider (DNS) (bv. Combell, Transip…) de domeinnaam aangekocht te worden waarna u een transfer code kan verkrijgen van ons en deze ingeven in de DNS portaal. Vanaf dat deze overdracht gedaan is bent u rechtmatige eigenaar. Uiteraard kunnen wij u hierin bijstaan of de domeinnaam voor u beheren. Indien vragen, contacteer ons gerust.

Ik heb geen IT kennis, hoe pak ik het aan?

Uiteraard kan je dan op ons rekenen. Indien je graag wil dat wij de installatie van je website/platform doen kan dit. Hou er wel rekening mee dat de servers aan onze eisen moeten voldoen om te kunnen installeren, indien dit niet het geval is kunnen wij niet garanderen dat alles naar behoren werkt. Er kan ook een server ruimte (en email) bij ons gehuurd worden aan 175€/jaar. Op deze manier bent u zeker van een werkende IT infrastructuur omgeving.